Area

What's nearby:

Attraction icon

Restaurants icon

See nearby restaurants and attractions

Nearest travel links

Train station Winterberg (Westf) 1.90 km
Car Car advised

How to get there

Routevoorstel vanuit Utrecht naar Fichtenweg 13, 59955 Winterberg (+/- 300 KM en 3 uur rijden)

-Vanaf Utrecht neemt de A12 richting Arnhem en Oberhausen. Bij de grensovergang bij Elten gaat de A12 over in de A3.

-Bij Kreuz Oberhausen de A2 richting Dortmund en Hannover. U volgt de A2 tot afslag Hamm (afslag 18) t.h.v. kilometrage 400 en neemt de B63 richting Werl.

-Voor Werl volgt u de 445 richting Arnsberg, Meschede en rijdt de 445 af tot aan Bestwig. (de snelweg eindigt hier. In de nabije toekomst wordt de snelweg doorgetrokken tot aan Olsberg waardoor er een leuke tijdwinst wordt behaald)

-Aan het eind van de 445 en over het viaduct gaat u linksaf en volgt u de B7 en B480 naar Winterberg (wordt op de bebording duidelijk aangegeven)

-In/bij Winterberg volgt u de B480 richting Bad Berleburg. Na de tunnel gaat u bij de verkeerlichten links af en vrijwel direct weer rechts de Fichtenweg op. Na ongeveer 150 meter gaat u rechtsaf (ook Fichtenweg) de doodlopende weg in. Het huis staat aan het einde aan de linkerzijde.

Het appartement (Talblick) bevindt zich op de begane grond.

Voor het huis is voldoende parkeergelegenheid. NB het is niet de bedoeling de auto in de garage te parkeren en tevens is het uitdrukkelijk NIET toegestaan uw elektrische auto op te laden!

Activities near Winterberg

Sports Tennis in town, Horse riding, Skiing – property near ski resort
Great for Walking trips, Cycling trips